Collectibles

Heart by
Goodwill

Goodwill is bijzonder trots op zijn eigen merk “Heart by Goodwill”. Het metalen hartvormige label staat garant voor de unieke verbeeldingskracht en het talent van een zeer ervaren design en productieteam. De hele collectie is ontworpen in België en gemaakt in gelimiteerde hoeveelheden, vaak handgemaakt, waardoor ze veel bijval krijgt van collectioneurs.

Gebruik onze Store Locator om een officiële Goodwill verdeler in jouw buurt te vinden voor meer informatie of beschikbaarheid.

hbg logo small

Katherine's
Collection

Goodwill is de officiële verdeler van Katherine's Collection in Europa, Azië en het Midden Oosten. Dit onmiskenbaar Amerikaans merk heeft vele harten veroverd over de jaren heen. Bezoek de officiële website voor meer informatie over het merk.

KC logo small

Mark
Roberts

Sinds 2021 is Goowill trots een ander beroemd merk te mogen verdelen, Mark Roberts. Met zijn onmiskenbare stijl en kwaliteitsvolle collecties past dit merk perfect bij ons. Het was dan ook slechts een kwestie van tijd alvorens Goodwill de officiële verdeler van Mark Roberts in Europa, Azië en het Midden Oosten zou worden. Bekijk de nieuwste collectie hier of bezoek de officiële website voor meer informatie over het merk.

MR logo small